Πολιτική|31.01.2021 16:39
Τον Κεμάλ Ατατούρκ έβαλαν χάκερ στο λογαριασμό της Ντόρας Μπακογιάννη
NewsroomΕπίθεση από χάκερ δέχτηκε ο λογαριασμός της Ντόρας Μπακογιάννη στο instagram. Η παραβίαση φέρεται να έγινε από Τούρκους χάκερ που ανέβασαν στο προφίλ της φωτογραφίες και βίντεο. Η βουλευτής της ΝΔ ενημέρωσε την εταιρεία για να κατέβει το περιεχόμενο και να επανακτήσει την πρόσβαση στον λογαριασμό της στο instagram. Ο λογαριασμός της αυτή την ώρα έχει επανέλθει.
Εικόνες του Κεμάλ Ατατούρκ
Η επίθεση, όπως φαίνεται, ήταν καλά οργανωμένη, αφού οι χάκερ «πείραξαν» το προφίλ της, βάζοντας φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ, χρησιμοποιώντας μια χαρακτηριστική φράση του: «Πόσο χαρούμενος είναι αυτός που λέει ότι είμαι Τούρκος». Σε μια από τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι χάκερ η λεζάντα γράφει: «Ρίχνοντας τους Έλληνες στη θάλασσα».
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»