Πολιτική|08.01.2019 10:11

Μαυρωτάς: Το Ποτάμι έχει θετική προδιάθεση για υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Newsroom

Άμεσα αναμένεται να συνεδριάσουν τόσο το Πολιτικό Συμβούλιο όσο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την υπερψήφιση ή όχι της Συμφωνίας των Πρεσπών η οποία αναμένεται σύντομα να περάσει το επόμενο διάστημα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Μαυρωτά το Ποτάμι έχει θετική προδιάθεση για υπερψήφιση της συμφωνίας. Μάλιστα, συμπλήρωσε μιλώντας στον ANT1 πως «είναι ευκαιρία να βρεθεί λύση σε ένα πρόβλημα που παραμένει εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας».

Την ίδια ώρα, έσπευσε να διαχωρίσει το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, με το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, θυμίζοντας πως το Ποτάμι είχε στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η ΝΔ και δεν έχει αλλάξει κάτι στη στάση του κόμματος του από τότε.

Μάλιστα σε ερώτημα για το τι θα κάνουν οι βουλευτές του Ποταμιού, σε περίπτωση που η Κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης πριν φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών, στη Βουλή, υπογράμμισε ότι το κόμμα του δεν έχει καμιά διάθεση να υποκύψει σε τέτοιου είδους πολιτικούς εκβιασμούς.

Συμφωνία των ΠρεσπώνΓιώργος ΜαυρωτάςΠοτάμι