Πολιτική|06.02.2021 09:43

Έφη Αχτσιόγλου – Δημήτρης Τζανακόπουλος: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Newsroom

Η Έφη Αχτσιόγλου διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει το καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Δημήτρη Τζανακόπουλο. Σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ!», το μωρό που περιμένουν είναι αγοράκι, με την πρώην υπουργός Εργασίας και βουλευτής Επικρατείας να διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι συγκατοικεί στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα αναμένεται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης πριν από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Η σχέση του πολιτικού ζευγαριού μετρά ήδη τρία χρόνια και η αποκάλυψη έγινε από την ίδια την Έφη Αχτσιόγλου το καλοκαίρι του 2019. Μιλώντας στο Rise TV, η πολιτικός επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποψιάζονταν.

«Σχέση με πολιτικό θα κάνατε;» τη ρώτησαν. Και η Έφη Αχτσιόγλου γέλασε και απάντησε: «Έχω σχέση με πολιτικό. Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;». Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2020 ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι στην Κίμωλο, αγκαλιά σε μια παραλία με λίγο κόσμο.

παιδίΈφη ΑχτσιόγλουΔημήτρης Τζανακόπουλοςεγκυμοσύνη