Πολιτική|20.02.2021 15:07

Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση Τσίπρα το 2019 είχε κλείσει προληπτικά την Εθνική Οδό

Αλέξανδρος Διαμάντης

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα, που ισχυρίστηκε ότι είναι σχεδόν πρωτόγνωρο να κλείνει η Εθνική Οδός λόγω της κακοκαιρίας δίνει η Νέα Δημοκρατία. Την σχετική αναφορά έκανε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε περιφερειακά ΜΜΕ. «Από τον ποταμό ψεμάτων του κ. Τσίπρα στη χθεσινοβραδυνή συνέντευξή του σταχυολογούμε το πιο κραυγαλέο.

Διαβάστε ακόμα: Τσίπρας για Λιγνάδη : Μητσοτάκης – Μενδώνη συγκάλυψαν, η υποκρισία έχει όρια

«Τι ευφυής σύλληψη ήταν αυτή, πώς δεν το σκεφτήκαμε τόσα χρόνια να το κάνουμε κι εμείς; Όλες οι κυβερνήσεις μία έγνοια είχαν όλα τα χρόνια που ερχόταν ο χιονιάς, να μην αποκλειστούν άνθρωποι στα σπίτια τους και να μην κλείσουν οι βασικοί οδικοί άξονες, να κοπεί στη μέση η χώρα. Και ήρθε ο Χρυσοχοΐδης να κλείσει την Εθνική Οδό» είπε με το γνωστό καταγγελτικό ύφος», αναφέρει αρχικά η ΝΔ και επισυνάπτει την από 8.1.2019 απόφαση της τότε κυβέρνησης Τσίπρα. 

«Του επισυνάπτουμε λοιπόν την απόφαση της 8-1-2019 για προληπτικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού, επι δικής του πρωθυπουργίας. Πιθανόν τότε να μην το είχε αντιληφθεί, όπως και πολλά άλλα. Δύο χρόνια μετά προφανώς κάποιος από τους συνεργάτες του θα του το είπε. Αλλά εκείνος επιμένει να το λέει ψευδόμενος διαρκώς και να αυτοεξευτελίζεται», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε ακόμα: Έρχονται νομοθετικές πρωτοβουλίες με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη

Νέα Δημοκρατίαεθνική οδόςΑλέξης Τσίπρας