Νέα Δημοκρατία για την επίθεση στο πατρικό Μητσοτάκη: Προκαλούν οι υποστηρικτές Κουφοντίνα
NewsroomΑνακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις επιθέσεις τόσο στο πατρικό σπίτι της οικογένειας του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά όσο και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων. Αναλυτικά η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της, αναφέρει τα εξής: «Οι υποστηρικτές του κατά συρροή δολοφόνου, Δημήτρη Κουφοντίνα, συνεχίζουν να προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη με τις τραμπούκικες ενέργειές τους. Σήμερα στόχος τους ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων και το πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού στα Χανιά.
Οι διαρκείς επιθέσεις τους διεκδικώντας προνομιακή μεταχείριση για τον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες, δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται ούτε εκβιάζονται».
Διαβάστε επίσης: Der Spiegel: Ερντογάν και Τραμπ πίσω από το τραπεζικό σκάνδαλο της Halkbank
- Το χρονικό του χάους στη Γαλλία: Ένας νεκρός διαδηλωτής, 1.200 συλλήψεις και πρωτοφανείς λεηλασίες
- Γιώργος Μαζωνάκης: Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στο 40ήμερο μνημόσυνό του
- Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο
- Οικοδόμος πούλησε τα πάντα και ταξίδεψε 1.900 χλμ. για τον έρωτα της ζωής του - Μόνο που ήταν μια AI περσόνα