Πολιτική|09.01.2019 22:38

ΝΔ για Τσίπρα στο OPEN TV: Κυβέρνηση κουρελού με ημερομηνία λήξεως

Newsroom

«Το λέμε από καιρό. Θα χρειαστεί εξειδικευμένο συνεργείο για να ξεκολλήσει τον κ. Τσίπρα και το θίασό του από τις καρέκλες τους. Σήμερα απλά μας ενημέρωσε ότι επιχειρεί με 6 πρόθυμους βουλευτές άλλων κομμάτων να σχηματίσει μια κυβέρνηση κουρελού με ημερομηνία λήξεως», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο OPEN TV

Και προσθέτει: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θέλουν σταθερότητα, ασφάλεια και ευημερία. Και αυτά τα εγγυάται η Νέα Δημοκρατία αμέσως μετά τις εκλογές που δεν θα αργήσουν».

ΠΑΣΟΚ: Αδύναμος πρωθυπουργός σε αποδομή

«Παρακολουθήσαμε απόψε έναν αδύναμο Πρωθυπουργό σε αποδρομή, ικέτη του ακροδεξιού εταίρου του. Παίζουν τα ρέστα τους σε ένα αδυσώπητο παιχνίδι εξουσίας. Δυστυχώς με διακύβευμα την πολιτική ομαλότητα, μείζονα εθνικά θέματα και την πορεία της χώρας. Εκλογές τώρα!», αναφέρει σε tweet του το ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο OPEN TV. 

T

Κίνημα Αλλαγής: Ο αδύναμος πρωθυπουργός ικέτης του Πάνου Καμμένου

Με αρκετά αιχμηρό τρόπο σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος γίνεται λόγος για ικέτη πρωθυπουργό στον Πάνο Καμμένο και επισημαίνεται πώς η μόνη λύση στο πολιτικό αδιέξοδο της χώρας είναι να γίνουν άμεσα εκλογές.

T

Η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει: «Παρακολουθήσαμε απόψε έναν αδύναμο πρωθυπουργό σε αποδρομή, ικέτη του ακροδεξιού εταίρου του. Παίζουν τα ρέστα τους σε ένα αδυσώπητο παιχνίδι εξουσίας. Δυστυχώς με διακύβευμα την πολιτική ομαλότητα, μείζονα εθνικά θέματα και την πορεία της χώρας. Εκλογές τώρα!»

Open TVσυνέντευξηΑλέξης ΤσίπραςΝέα Δημοκρατία