Κουμουτσάκος: «Προκλητικός και προσβλητικός ο Ράμα»
Newsroom«Προσβλητική» χαρακτηρίζει τη δήλωση Ράμα για τον θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ο κ. Κουμουτσάκος, μέσω twitter, ζητά από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν, ενώ ρωτά αν η Αθήνα προβεί σε διάβημα.
«Με ένα προκλητικό tweet απάντησε ο Αλβανός Πρωθυπουργός για το χθεσινό τραγικό γεγονός στις Βουλιαράτες και το νεκρό ομογενή μας. Θα αρκεστεί η Κυβέρνηση και το ΥΠΕΞ στην προσβλητική αυτή απάντηση Ράμα; Θα γίνει διάβημα; Θα ζητηθούν εξηγήσεις;», τονίζει στην ανάρτησή του ο Γ. Κουμουτσάκος.
Το μήνυμα του Αλβανού πρωθυπουργού στο Twitter, που εξόργισε τον κ. Κουμουτσάκο:
«Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζουμε απαράδεκτο το περιστατικό της απώλειας ζωής κάποιου που πυροβόλησε την αστυνομία μας, η οποία έκανε μόνο τη δουλειά της, ας ευχαριστήσουμε κι οι δύο χώρες τον Θεό, που δεν χάθηκε κανείς αθώος από μία εξτρεμιστική τρέλα».
- Το Στρογγυλό Αρκιών βγαίνει... στο σφυρί για 4,5 εκατ. ευρώ - Γιατί θεωρείται «λευκός καμβάς»
- Από τα μεσαιωνικά «charivari», στον Μάη του '68: Γιατί οι Γάλλοι είναι... τόσο καλοί στις διαδηλώσεις;
- Μεθυσμένος χάστης σε καζίνο έκλεψε φλαμίνγκο γιατί είχε πιει... καμιά 40αριά μπύρες - Δείτε βίντεο
- «Μικρές διαστημικές πατάτες»: Γιατί είναι σημαντική η νέα αποστολή εξερεύνησης των δορυφόρων του Άρη