Πολιτική|08.03.2021 17:12

Γεννηματά για Νέα Σμύρνη: Η κυβέρνηση προκαλεί και διχάζει

Newsroom

Για ανοχή στην αστυνομική βία κατηγορεί την κυβέρνηση η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και την ίδια ώρα καταγγέλλει όσους επιδιώκουν αναταραχή και μπάχαλο, με αφορμή τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

«Την ώρα που η χώρα περνά δραματικές στιγμές, η κυβέρνηση διχάζει και προκαλεί με τον αυταρχισμό της και ευνοεί όσους επιδιώκουν την αναταραχή», τονίζει η κυρία Γεννηματά στη δήλωσή της και επισημαίνει ότι «η δημόσια ζωή επιβάλλεται να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της κοινωνίας». «Αυτό είναι πρωτίστως ευθύνη της κυβέρνησης. Ας την αναλάβει», αναφέρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε επίσης: Αστυνομική βία διαρκείας: Κάνουν ΕΔΕ και τους βγάζουν... λάδι

ΚΙΝΑΛ: Δεν έτυχε, είναι επιλογή της κυβέρνησης

Η αστυνομική βία στη χώρα μας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη, το πρωί της Δευτέρας. «Οι εικόνες της σημερινής επίθεσης της αστυνομίας κατά των νέων ανθρώπων στην Νέα Σμύρνη σοκάρουν. Δεν έτυχε, είναι επιλογή της Κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη. Όσο ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη, τόσο θα καταφεύγουν στην καταστολή», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε επίσης: Νέα Σμύρνη: «Αστυνομικοί χτυπούσαν ένα παιδί χωρίς λόγο» - Μαρτυρίες αυτοπτών

Νέα ΣμύρνηΚίνημα Αλλαγήςαστυνομική βίαΦώφη Γεννηματά