Πολιτική|08.03.2021 23:44

Νέα Δημοκρατία: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε «λαϊκές κινητοποιήσεις» παρά την πανδημία

Newsroom

Τις δηλώσεις του άτυπου Συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα σε θέματα Υγείας, Γρηγόρη Γεροτζιάφα φέρνει στην επιφάνεια η Νέα Δημοκρατία, μέσω ανακοίνωσής της. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα, «την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει μονότονα ότι η Αττική θα γίνει Μπέργκαμο και ταυτόχρονα αντιδρά σε οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας, ο άτυπος σύμβουλος του κ. Τσίπρα για θέματα Υγείας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ανάμεσα σε διάφορα άλλα παραληρηματικά, καλεί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο της Αριστεράς «να βγει από τον λήθαργο και τον φόβο της πανδημίας» και «να προκαλέσει λαϊκές κινητοποιήσεις τώρα». 

Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος

Η ΝΔ προσθέτει ότι ο κ. Γεροτζιάφας, που είχε  προ ημερών περίοπτη θέση στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το «νέο ΕΣΥ» και τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα καλεί σε τον κόσμο στον δρόμο, «λες και η πανδημία είναι λήθαργος κι όχι πραγματικότητα». 

«Η ελάχιστη συνεισφορά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του στην κοινή προσπάθεια θα ήταν να σταματήσουν να συμβάλλουν στην μετάδοση του ιού καλώντας σε πορείες και να μην επιδίδονται σε ακτιβισμό που υπονομεύει τα μέτρα. Αλλά δυστυχώς κάνουν ακριβώς το αντίθετο», καταλήγει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της. 

Διαβάστε επίσης: Νέα Σμύρνη: Πυρά από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για την αστυνομική βία

ΚορονοϊόςΝέα ΔημοκρατίαΣΥΡΙΖΑ