Πολιτική|12.03.2021 14:58

Εξαλλη η Βαγενά με Χρυσοχοΐδη - Διέκοψε 30 δευτερόλεπτα τον Μητσοτάκη

Αλέξανδρος Διαμάντης

Η κόντρα ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ήταν έντονη με αφορμή την αστυνομική βία, εντούτοις μερικά… ενσταντανέ ξεχώρισαν. Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το μέτρο για τις κάμερες σε όλους τους αστυνομικούς, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης αντέδρασε έντονα. Ο πρωθυπουργός τον άκουσε και επίμονα τον ρωτούσε τι λέει. Αλλά μάταια… Ο κ. Βούτσης φορούσε τη μάσκα του και όταν λίγα δευτερόλεπτα μετά την έβγαλε, ακούστηκε να λέει ότι οι αστυνομικοί θα βγάζουν και… selfie. Ο κ. Μητσοτάκης όταν τελικά κατάλαβε τι έλεγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμπέρανε: «Άρα είστε κατά του μέτρου»!

Λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήρε η Άννα Βαγενά, η οποία από το έδρανό της με τη στεντόρεια φωνή της καταφέρθηκε εναντίον του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Η κυρία Βαγενά την ώρα που είχε τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορούσε επί 30 δευτερόλεπτα, τον Υπουργό, ο οποίος πάντως καθόταν χωρίς να αντιδρά στα Υπουργικά έδρανα.

Τέλος, μια μάλλον αδόκιμη κοινοβουλευτικά λέξη χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αναδείξει την πρεμούρα του ΣΥΡΙΖΑ να μην ισχύσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού. «Λυσσάξατε με το πιστοποιητικό εμβολιασμού από την πρώτη στιγμή, Αν το πετύχουμε, η κυβέρνηση ωφελείται η κυβέρνηση ή ο επιχειρηματίας του τουρισμού;», είπε χαρακτηριστικά…

Διαβάστε επίσης: Τσακωμός Τσίπρα- Γεραπετρίτη: «Τα άνθρωπέ μου αλλού» - «Δεν είστε καν εκλεγμένος»

Μιχάλης ΧρυσοχοΐδηςΒουλήαστυνομική βίαΚυριάκος ΜητσοτάκηςΑλέξης ΤσίπραςΝίκος Βούτσης