Πολιτική|15.03.2021 14:50
Κορονοϊός - Αυξάνεται η πίεση στις ΜΕΘ: Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΠραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η τακτική σύσκεψη για την εξέλιξη της πανδημίας από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Πλέον, την περαιτέρω εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα στη μάχη εναντίον της πανδημίας covid-19 εξετάζει το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων.
Στη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα. Συζητήθηκε, επίσης, η περαιτέρω συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα Υγείας όπου και με όποιο τρόπο κριθεί αναγκαίο από την κυβέρνηση.
Διαβάστε επίσης: Αποκριάτικα πάρτι «βόμβες» - Πρόταση για άνοιγμα καταστημάτων με self testing
Διαβάστε ακόμη
- Τέσσερις ιατροδικαστές στο νησί για τους 15 νεκρούς μετανάστες στη Χίο - Σε εφαρμογή το ειδικό πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσης
- Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»
- Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!