Πολιτική|18.03.2021 20:33

Επανάσταση 1821: Ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν για τα 200 χρόνια

Αλέξανδρος Διαμάντης

Στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα θα βρεθεί ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Mikhail Mishustin. Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Mikhail Mishustin θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 24 Μαρτίου με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Ο κ. Mishustin θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

«Ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Mikhail Mishustin θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 24 Μαρτίου με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Ο κ. Mishustin θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι στην παρέλαση θα δώσει τελικά το παρών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εμανουέλ Μακρόν αποδεχόμενος την πρόσκληση της ελληνικής πλευράς, καθώς επίσης και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι όπως πρόσφατα είχε ανακοινώσει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη η παρέλαση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά εξαιτίας των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Διαβάστε επίσηςΕπανάσταση 1821: Μακρόν, Κάρολος, Αναστασιάδης και Μιστούστιν στην Αθήνα για τα 200 χρόνια

1821Κυριάκος Μητσοτάκηςελληνική επανάστασηΕπανάσταση 1821