Πολιτική|11.01.2019 09:03
Ο Βέμπερ «αδειάζει» τον Μητσοτάκη
NewsroomΟ υποψήφιος για την προεδρία της Κοµισιόν για λογαριασµό του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος δήλωσε πρόσφατα: «Ολοι συµφωνούν πάνω σε µια λύση στη διένεξη σχεδόν τριάντα ετών µεταξύ Ελλάδας και «Μακεδονίας».
Ολοι γνωρίζουν ότι η διένεξη για το όνοµα πρέπει να διευθετηθεί, προκειµένου να έχει η «Μακεδονία» ένα θετικό και ευρωπαϊκό µέλλον» δήλωσε στην ιστοσελίδα Euractiv.
Εδώ και οχτώ µήνες, ο Βέµπερ είχε αποφύγει να λάβει θέση για το θέµα, «προστατεύοντας» τον υποστηρικτή του κατά την καµπάνια του για την εκλογή του, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Διαβάστε ακόμη
- Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιο
- Τραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές
- Η ιστορία του αγώνα ενός πατέρα που ο γιος του έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε θύμα sextortion
- Η νέα γενετική τεχνική που εντοπίζει σχεδόν κάθε λοίμωξη στη «μάχη» πρόληψης νέας πανδημίας