Πολιτική|03.04.2021 10:55
Στην ΠΥΡΚΑΛ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Σχέδιο για μετεγκατάσταση 9 υπουργείων
NewsroomΤο συγκρότημα εργοστασίων της παλιάς ΠΥΡΚΑΛ στην περιοχή του Υμηττού επισκέπτεται σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την αξιοποίηση του χώρου ενώ το σχέδιο ανάπλασης θα παρουσιάσει ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.
Στις εγκαταστάσεις σχεδιάζεται η δημιουργία «κυβερνητικού πάρκου» με στόχο να μεταφερθούν εκεί συνολικά 9 υπουργεία που τώρα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, η πρωθυπουργική έδρα, ενώ το εργοστάσιο της ΠΥΡΚΑΛ θα «μετακομίσει» στο χώρο του εργοστασίου του Λαυρίου. Πρόκειται για τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας, Αγροτική Ανάπτυξης, Υγείας, Τουρισμού, Πολιτισμού, Εσωτερικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Διαβάστε ακόμη
- Φρίκη στο Πακιστάν: Δύο γυναίκες απήχθησαν, βασανίστηκαν και βιάστηκαν ομαδικά όταν πήγαν για ραντεβού με επενδυτές crypto
- Σοκ στην Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
- «Θα μπορούσα να τη φάω»: Φρίκη με δολοφόνο που είχε εμμονή με τον Χάνιμπαλ και διαμέλισε γειτόνισσά του
- «Δώσε 40 ευρώ μη σου δώσω κλωτσιές»: Οργή με τον οδηγό ταξί που απειλεί 17χρονους για διπλό κόμιστρο