Ομέρ Τσελίκ: Η δήλωση των ναυάρχων χαροποίησε τα ελληνικά ΜΜΕ
Μαρία ΖαχαράκηΠαράνομη προσπάθεια παρέμβασης στην πολιτική και αιτία δηλητηρίασης της δημοκρατίας, χαρακτήρισε την κοινή δήλωση των 104 ναυάρχων ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, μετά την συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος, προϊδεάζοντας ότι η απάντηση θα είναι έντονη και σε πολιτικό και σε δικαστικό επίπεδο. Ο Ομέρ Τσελίκ είπε ότι σε μια περίοδο κρίσιμη για την ανατολική Μεσόγειο και εν μέσω της επίσκεψης της ηγεσίας της ΕΕ στην Τουρκία, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί οργανωμένη επίθεση, που χαροποίησε ιδιαίτερα τα ελληνικά ΜΜΕ.
«Σε ολόκληρο τον κόσμο μεταδίδεται ως είδηση ‘η δήλωση των 104 απόστρατων ναυάρχων κατά της τουρκικής κυβέρνησης’. Ποιους χαροποιεί αυτό; Βλέπουμε πόσο χάρηκαν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Βλέπουμε πόσο μεγάλη ήταν η χαρά των ελληνικών ΜΜΕ. Βλέπουμε τη χαρά που εκδήλωσαν τα κράτη που έχουν αντιπαλότητα με την Τουρκία μέσα σε αυτή την πολιτική περιοχή», ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ.
Ο Ομέρ Τσελίκ ανέφερε πως κάποιοι λένε πως η κοινή δήλωσε ωφέλησε το κυβερνών κόμμα, ωστόσο είπε δεν είναι το ΑΚΡ που άλλαξε την ατζέντα, αλλά εκείνοι που υπέγραψαν τη δήλωση.
Διαβάστε επίσης: Ερντογάν: «Η πρωτοβουλία των ναυάρχων είχε σκοπό το πραξικόπημα»
- Ευρώπη και ΗΠΑ σε τροχιά σύγκρουσης: Πόσο πιθανή είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ;
- Πολιτικό Big Bang στην αυγή του 2026: Η μεγάλη ρευστοποίηση και η ακτινογραφία της πολιτικής αναδιάταξης
- Θεσσαλονίκη: Γκράφιτι με τιμές ναρκωτικών σε προαύλιο σχολείου – Στα «κάγκελα» γονείς και εκπαιδευτικοί
- Θέσεις στάθμευσης στον Δήμο Αθηναίων: Από βοηθητικός χώρος σε «χρυσή» επένδυση