Πολιτική|07.04.2021 21:30

Μητσοτάκης: O Σωτήρης Τσιόδρας λείπει από την ενημέρωση

Newsroom

Ειδική αναφορά έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Σωτήρη Τσιόδρα, λέγοντας ότι «λείπει από την καθημερινή ενημέρωση». Σημείωσε ότι οι δυο τους συνομιλούν σχεδόν καθημερινή ενώ τρείς φορές την εβδομάδα έχουν πρωινή σύσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουν τα δεδομένα.

«Με ρωτήσατε αν λείπει ο Σωτήρης Τσιόδρας από την ενημέρωση. Πιστεύω ότι λείπει αλλά ο ίδιος πήρε την απόφαση, την οποία σέβομαι απόλυτα, να συμβουλεύει την κυβέρνηση και εμένα προσωπικά χωρίς να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας. Αν θέλετε την άποψή μου, πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που έγινε αυτό είναι γιατί και ο ίδιος στοχοποιήθηκε χυδαία όταν είχε πολύ μεγάλη επικοινωνιακή έκθεση», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star.

Την ίδια ώρα, εξήγησε πως ακριβώς λαμβάνει η αρμόδια επιτροπής τις αποφάσεις της: «Εμείς εκθέτουμε στην Επιτροπή βασικές πολιτικές κατευθύνσεις και, ναι, δίνουμε στοιχεία. Η Επιτροπή πρέπει να γνωρίζει ποιο είναι το κόστος από το κλειστό λιανεμπόριο. Και η Επιτροπή, παραδείγματος χάρη, πρέπει να γνωρίζει ότι η προτίμηση της κυβέρνησης σε αυτή τη συγκυρία, εάν μιλάμε για άνοιγμα σχολείων, είναι πρώτα τα λύκεια και όχι πρώτα τα δημοτικά γιατί έχουμε το πρόβλημα των πανελληνίων εξετάσεων».

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Ανοιγμα εστίασης με τραπεζάκια έξω μετά το Πάσχα

ΚορονοϊόςΣωτήρης Τσιόδρας