Δείπνο Τσίπρα-Μέρκελ: Ποιοι διάσημοι «master chef» το ετοίμασαν
NewsroomΟ ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Πανόραμα», Παράσχος Μανιουδάκης μίλησε για το δείπνο Τσίπρα - Μέρκελ.
Όπως ανέφερε η επιθυμία της Καγκελαρίου ήταν το δείπνο να περιλαμβάνει θαλασσινά. Σύμφωνα με το piraeuspress.gr το μενού είχε ψαρόσουπα με φρέσκια σφυρίδα και συναγρίδα, ψητό χταπόδι και ψητό καλαμάρι, βραστά λαχανικά (σ.σ. μπρόκολο και κολοκυθάκια).
Οι δύο ηγέτες και οι υπόλοιποι που παρίσταντο στο δείπνο ήπιαν κρασί, ενώ το επιδόρπιο ήταν το φημισμένο χειροποίητο εκμέκ του εστιατορίου, συνοδευόμενο από επίσης χειροποίητο παγωτό. Στο τραπέζι τους υπήρχαν και φρούτα εποχής, όπως μανταρίνι, πορτοκάλι, μήλο και αχλάδι.
«Εμείς βάλαμε τα δυνατά μας, όπως κάνουμε άλλωστε καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια, προκειμένου να βγάλουμε τον Πειραιά και την Ελλάδα μας ασπροπρόσωπους και θέλω να πιστεύω ότι τα καταφέραμε, αν κρίνω και από την θερμά λόγια τόσο της Καγκελαρίου όσο και του Έλληνα Πρωθυπουργού» τόνισε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.
Ακόμη ευχαρίστησε «τους μεγάλους Έλληνες σεφ, τον κ. Μαμαλάκη τον κ. Λαζάρου και τον κ. Σκαρμούτσο γιατί δεν αρνήθηκαν ποτέ τις πολύτιμες συμβουλές τους όταν τις ζητήσαμε».
- Ο απολογισμός της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν από την τουρκική πλευρά - Τα «καυτά» ζητήματα και τα επόμενα βήματα
- Θρίλερ στη Χαλκίδα με την 63χρονη: Πώς κατέληξαν οι Αρχές πως πρόκειται για άγριο έγκλημα
- Χαμός στο κοινοβούλιο της Γεωργίας: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια - Το νομοσχέδιο που άναψε φωτιές
- Αναστάτωση μετά από τροχαίο στην Καλαμάτα - Τραυματίστηκε σοβαρά οδηγός μοτοσυκλέτας