Δείπνο Τσίπρα-Μέρκελ: Ποιοι διάσημοι «master chef» το ετοίμασαν
NewsroomΟ ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Πανόραμα», Παράσχος Μανιουδάκης μίλησε για το δείπνο Τσίπρα - Μέρκελ.
Όπως ανέφερε η επιθυμία της Καγκελαρίου ήταν το δείπνο να περιλαμβάνει θαλασσινά. Σύμφωνα με το piraeuspress.gr το μενού είχε ψαρόσουπα με φρέσκια σφυρίδα και συναγρίδα, ψητό χταπόδι και ψητό καλαμάρι, βραστά λαχανικά (σ.σ. μπρόκολο και κολοκυθάκια).
Οι δύο ηγέτες και οι υπόλοιποι που παρίσταντο στο δείπνο ήπιαν κρασί, ενώ το επιδόρπιο ήταν το φημισμένο χειροποίητο εκμέκ του εστιατορίου, συνοδευόμενο από επίσης χειροποίητο παγωτό. Στο τραπέζι τους υπήρχαν και φρούτα εποχής, όπως μανταρίνι, πορτοκάλι, μήλο και αχλάδι.
«Εμείς βάλαμε τα δυνατά μας, όπως κάνουμε άλλωστε καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια, προκειμένου να βγάλουμε τον Πειραιά και την Ελλάδα μας ασπροπρόσωπους και θέλω να πιστεύω ότι τα καταφέραμε, αν κρίνω και από την θερμά λόγια τόσο της Καγκελαρίου όσο και του Έλληνα Πρωθυπουργού» τόνισε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.
Ακόμη ευχαρίστησε «τους μεγάλους Έλληνες σεφ, τον κ. Μαμαλάκη τον κ. Λαζάρου και τον κ. Σκαρμούτσο γιατί δεν αρνήθηκαν ποτέ τις πολύτιμες συμβουλές τους όταν τις ζητήσαμε».
- Το απόλυτο αδιέξοδο με τα αγροτικά μπλόκα: Η κυβέρνηση λέει «όχι» σε επτά αιτήματα - «Είναι ανέφικτα»
- Η Ουκρανία έπληξε με drones τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο
- Η μαύρη Παρασκευή: 45 χρόνια από τον εφιάλτη που έκαψε την Αθήνα στην καρδιά των Χριστουγέννων
- Εξώδικο του ιδιοκτήτη του Fever στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις κατηγορίες για οικονομικά οφέλη - Τι καταγγέλλει και τι ζητά