Πολιτική|09.04.2021 19:32

Γιώργος Καραϊβάζ: «Να συλληφθούν οι δράστες της δολοφονίας του»

Newsroom

Νεκρός έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής, 9 Απριλίου, ο Γιώργος Καραϊβάζ από δύο δράστες, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στον Αλιμο. Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετούν τον δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ, εκφράζοντας συλληπητήρια στην οικογένειά του. 

Με δήλωσή της για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη τόνισε πως οι Aρχές ήδη διερευνούν την υπόθεση προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες. Αυτή την αναγκαιότητα τονίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της δικής του ανακοίνωσης. Συγκεκριμένα, «να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση» της δολοφονίας  ζητεί από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με σχετική ανακοίνωσή του.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καραϊβάζ: Η τελευταία παρουσία του στην τηλεόραση πριν τη δολοφονία

«Η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μας σόκαρε όλους. Οι Αρχές διερευνούν ήδη την υπόθεση, προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Στους οικείους του εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας», τονίζει συγκεκριμένα η Αριστοτελία Πελώνη.

Από τη μεριά του, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας δολοφονίας μέρα μεσημέρι. Αυτή τη φορά, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ».

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καραϊβάζ: Τον εκτέλεσαν με 17 σφαίρες - Στρατιωτικά ρούχα φορούσε ο δράστης

θάνατοςνεκρόςΜιχάλης ΧρυσοχοΐδηςΝέα ΔημοκρατίαδημοσιογράφοςΓιώργος ΚαραϊβάζΣΥΡΙΖΑδολοφονία