Πολιτική|09.04.2021 23:36

Προανακριτική για Νίκο Παππά: Αλλαγές σε ημέρα και σειρά μαρτύρων

Βούλα Κεχαγιά

Ανατροπή στην Προανακριτική Επιτροπή που συγκροτήθηκε για την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες και τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία Καλογρίτσα εις βάρος του Νίκου Παππά.

Σύμφωνα με πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αργά το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό στα μέλη της επιτροπής που συμμετέχουν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον προεδρεύοντα Σταύρου Κελετση πως η πρώτη συνεδρίαση με μάρτυρες θα γίνει την Τετάρτη κι όχι την Τρίτη όπως είχε προκαθοριστει και μάλιστα με πρώτο μάρτυρα τον Χρήστο Καλογρίτσα.

Κατά τις πληροφορίες ο Κυριάκος Τόμπρας που η πλειοψηφία της Προανακριτικής επέμενε να καταθέσει πρώτος- και όχι ο Χρήστος Καλογρίτσας όπως θα θεωρούνταν λογικό κι αναμενόμενο- ειδοποίησε αρμοδίως ότι δεν δύναται να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής πριν από την ερχόμενη Πέμπτη καθώς βρίσκεται σε υποχρεωτική καραντίνα λόγω επαφής με νοσούντα από κορονοϊό. Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας η Θεοδώρα Τζάκρη μέλος της επιτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενημερώθηκε από τον κ. Κελετση ότι η συνεδρίαση μετατίθεται για την Τετάρτη με πρώτο μάρτυρα τον Χρήστο Καλογρίτσα κάτι που ζητούσε επίμονα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η ΝΔ αρνούνταν με αποτέλεσμα να καταγγελθουν οι πρακτικές της πλειοψηφίας.

Διαβάστε επίσης: Τζάκρη: Η Νέα Δημοκρατία επινοεί σκάνδαλα για να κρύψει τα πραγματικά

ΣΥΡΙΖΑτηλεοπτικές άδειεςΝίκος Παππάςπροανακριτική