Πολιτική|22.04.2021 12:14

Σε άγρια κόντρα Μαρκόπουλος - Σβέρκος στον ΣΚΑΪ: «Είσαι fake news» - «Ντροπή σου»

Newsroom

Αγριος καβγάς ξέσπασε στον ΣΚΑΪ για τη διαδικασία του εμβολιασμού και τo χθεσινό μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον δημοσιογράφο και διευθυντή του avgi.gr Νίκο Σβερκο. Συγκεκριμένα, μία φράση του δημοσιογράφου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε. 

«Έκανε πάρα πολύ κακή εντύπωση το γεγονός ότι ο κύριος Μητσοτάκης ουσιαστικά κατηγόρησε όσους πέθαναν επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί. Ήταν μια πολύ ατυχής έκφραση», ανέφερε ο Νίκος Σβέρκος αρχικά, ενώ στη συνέχεια ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σημείωσε: «Με έμμεσο τρόπο βάζετε αστερίσκους στη διαδικασία του εμβολιασμού και εσείς και πολλοί σύντροφοί σας από τον ΣΥΡΙΖΑ». Στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Σβέρκος:  Να ανακαλέσετε αμέσως. Δεν ντρέπεσαι!

Μαρκόπουλος: Εσείς να ντρέπεστε που βάζετε λόγια στο στόμα του πρωθυπουργού. Ντροπή σας! Δημοσιογράφος είστε ή κομματικό στέλεχος; Αλλοιώνετε ως δημοσιογράφος αυτά που είπε ο πρωθυπουργός;

Σβέρκος: Να ανακαλέσει αμέσως!

Μαρκόπουλος: Να ντρέπεστε!

Σβέρκος: Εσύ να ντρέπεσαι!

Μαρκόπουλος: Είσαι ένα περιφερόμενο fake news. Κομματικό στέλεχος! Άντε τώρα! Έλα φύγε!

Σβέρκος: Αστείε!

Μαρκόπουλος: Παραχαράσσεις δηλώσεις! Είσαι απαράδεκτος! Ντροπή σου!

Σβέρκος: Ντροπή δική σου!

Μαρκόπουλος: Είσαι κομματικό στέλεχος και μιλάς. Τι δημοσιογράφος είσαι; Πού δημοσιογραφείς;

Οι δημοσιογράφοι που παρουσιάζουν την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ», Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου αναγκάστηκαν να περάσουν σε διαφημίσει για να «πέσουν» οι τόνοι.

εμβολιασμοίΔημήτρης ΜαρκόπουλοςΝέα Δημοκρατίακαβγάς