Πολιτική|15.01.2019 14:50

Μητσοτάκης για Κουρουμπλή: Να το χαίρεστε το νέο... (vid)

Κατερίνα Τζαβάρα

Στη δριμεία κριτική του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιλογή του Ευάγγελου Αποστολάκη στο υπουργείο Άμυνας αντέδρασαν έντονα βουλευτές όπως ο Νίκος Φίλης, ο Νίκος Κοτζιάς αλλά και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Περίμενα να διαμαρτυρηθεί όταν μίλησα για πολιτικούς γυρολόγους αλλά διαμαρτυρήθηκε τώρα» σχολίασε ειδικά για τον κ. Κουρουμπλή, ο πρόεδρος της ΝΔ. Μάλιστα καθώς ο Παναγιώτης Κουρουμπλής συνέχισε να αντιδρά, ο κ. Μητσοτάκης επανήλθε «εσείς μιλάτε κ. Κουρουμπλή; Τώρα μιλά το νέο. Να το χαίρεστε το νέο σας κ. Τσίπρα».

«Γιατί ενοχλείστε από μια ιστορική αλήθεια;», είπε απευθυνόμενος σε όσους φώναζαν ο κ. Μητσοτάκης. Κι ύστερα έκανε πάλι πιο ειδικές αναφορές: «Μην κοκκινίζετε τόσο πολύ κ. Φίλη έχετε αποκτήσει το ίδιο χρώμα με το πουλοβερ σας. Εσείς κ. Κοτζιά γιατί φωνάζετε; Εσάς έδιωξαν από την κυβέρνηση για χάρη του κ. Καμμένου. Για την πρώτη φορά Αριστερά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα»

Κι αμέσως μετά: «Να το ξέρετε όμως κ. Τσίπρα: όσους απελπισμένους και αν μαζέψετε, τους πολίτες αυτή την φορά ούτε θα τους κοροϊδέψετε ούτε θα εξαγοράσετε» συνεχίζοντας επί των λόγων που οι πολίτες έχουν «για να τιμωρήσουν», όπως είπε την κυβέρνηση.

Παναγιώτης Κουρουμπλήςψήφος εμπιστοσύνηςΚυριάκος Μητσοτάκης