Πολιτική|15.01.2019 15:42

Απάντηση Δανέλλη σε Μητσοτάκη: Παραποιεί την αλήθεια

Newsroom

Τον λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού στα όσα ανέφερε κατά την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έλαβε ο διαγραφείς βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής ανέφερε ότι ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού πριν από έξι μήνες υπερψήφισε την πρόταση μομφής που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης και κάλεσε τον βουλευτή να εξηγήσει τι μεσολάβησε και άλλαξε την στάση του.

Στην απάντησή του ο Σπύρος Δανέλλης απάντησε ότι εκείνη την εποχή είχε εισηγηθεί να απέχει το Ποτάμι από την ψηφοφορία, με την πρότασή του να μην γίνεται αποδεκτή.

«Σχετικά με την στάση μου στην πρόταση μομφής πριν από 6 μηνες ο κ. Μητσοτάκης με εντυπωσιακό τρόπο παραποιεί την αλήθεια. Είναι γνωστό ότι η προσωπική μου άποψη ήαν πως το κόμμα μου έπρεπε να απέχει. Δεν έγινε αποδεκτό και ακολούθησα την κομματική γραμμή». «Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που ο κ Μητσοτάκης επιβεβαιώνει πόσο γνήσια ευρωπαϊστής και φιλελεύθερος είναι», είπε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ο ίδιος υπερασπίστηκε την επιλογή να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είπε πως «σε όλη την πορεία μου γνώμονας ήταν η συνέπεια στις αρχές και στην συνείδηση. Μου ήταν αδύνατο να πράξω διαφορετικά».

ψήφος εμπιστοσύνηςΒουλήΣπύρος Δανέλλης