Πολιτική|15.01.2019 20:16
Συμφωνία των Πρεσπών: Το Ποτάμι επανεξετάζει τη στάση του
NewsroomΟ Γιώργος Μαυρωτάς μιλώντας από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, έκανε αναφορά στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
«Η γνώμη μας δεν αλλάζει, η στάση μας αλλάζει; κατά προσωπική μου άποψη πρέπει στην εξίσωση να πρυτανεύσει το εθνικό συμφέρον και το γενικότερο πολιτικό κλίμα και θα βρούμε τον τρόπο αυτό να εκφραστεί με τον κατάλληλο τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού.
Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε ότι δεν αλλάζει η θέση του κόμματος στη Συμφωνία των Πρεσπών, όμως αλλάζει το πολιτικό σκηνικό.
Διαβάστε ακόμη
- Υγειονομικοί σε απόγνωση: Με αμείωτους ρυθμούς οι επιθέσεις και οι τραμπουκισμοί από ασθενείς και συνοδούς
- «Χαράτσι» 32,6% στο νερό: Στα κάγκελα δήμοι και ΚΕΔΕ για τις αυξήσεις της ΕΥΔΑΠ
- Σε ποιο ακροατήριο ρίχνει «δίχτυα» η κυβέρνηση - Τα ανοιχτά μέτωπα, το ραντεβού των τρακτέρ στην Αθήνα και το στοίχημα των μισθών
- Ο ακούνητος Γιάννης Παναγόπουλος, η ανησυχία στην αγορά των προγραμμάτων κατάρτισης και το νέο «ματς» στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ