Γεννηματά: Αντίπαλος για τον Μητσοτάκη, φοιτητές και διαδηλωτές
Newsroom«Την ώρα που η εγκληματικότητα αυξάνεται και εμβρόντητοι οι πολίτες παρακολουθούν το μπαράζ δολοφονιών από το οργανωμένο έγκλημα στους δρόμους της Αθήνας, ο πρωθυπουργός θέτει ως προτεραιότητα του, την αστυνόμευση των Πανεπιστημίων», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
«Την ίδια ώρα», η κ. Γεννηματά σημειώνει ότι, «ο αρμόδιος υπουργός δεν βλέπει και δεν ακούει τίποτα και εξαντλείται σε επικοινωνιακά show στον Άρειο Πάγο. Τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας είναι υποστελεχωμένα και χωρίς σχέδια επιχειρησιακής δράσης.
Οι πολίτες νοιώθουν όλο και πιο ανασφαλείς».
«Για τον κ. Μητσοτάκη ο κύριος και προφανής αντίπαλος είναι οι φοιτητές και οι διαδηλωτές. Και ας γίνεται η χώρα ξέφραγο αμπέλι για τις συμμορίες», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
Δυο συλλήψεις για 24 εκτελέσεις από το 2017 - Ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα
Πρεμιέρα σήμερα στο Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid - Πώς λειτουργεί και πώς το αποκτάμε
Απόπειρα αρπαγής στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 56χρονος ο οποίος προσπάθησε να βάλει 16χρονη στο ΙΧ
«Νάρκη» στην προσπάθεια των μαθητών εσπερινών Λυκείων η ελάχιστη βάση εισαγωγής
- Τέλος άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο: Αποσύρεται καινοτόμο σκεύασμα για τον καρκίνο μαστού λόγω υπέρογκων «κουρεμάτων»
- Ο Αντώνης Πανούτσος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» με τον ιό του Δυτικού Νείλου
- Μηδένισε το κοντέρ: Πόσο χρονών γίνεται ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει προλάβει μέχρι και Α΄Παγκόσμιο
- «Αυτό χρειάζεται ο αυτοκράτορας»: Με τι αίτημα μπήκε ο Darth Vader σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου