Πολιτική
|
16.01.2019 20:13
Καμίνης για αφίσες κατά βουλευτών: Πλήγμα στη Δημοκρατία
NewsroomΚαταδικάζει απερίφραστα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τις «αφίσες ντροπής» που στοχοποιούν βουλευτές για τη θέση τους στο μακεδονικό ζήτημα.
«Αποτελούν πλήγμα στη δημοκρατία και προσβάλλουν κατάφωρα την κατοχυρωμένη στο Σύνταγμα ελευθερία του βουλευτή να διατυπώνει τη γνώμη του και να ψηφίζει σύμφωνα με τη συνείδησή του» τονίζει ο κ. Καμίνης και καλεί επίσης, όλο τον προοδευτικό κόσμο να καταδικάσει απερίφραστα αυτά τα φαινόμενα.
«Έχουν τεράστια ευθύνη απέναντι στην Ιστορία αυτοί που φανατίζουν τους Έλληνες, προκειμένου να τους διχάσουν», προειδοποιεί ο δήμαρχος Αθηναίων.
Διαβάστε ακόμη
- Μπλόκα αγροτών: Ποιες μέρες θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι στις γιορτές - Τι θα γίνει με τις παρακαμπτήριες οδούς
- Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»
- «Φλέγονται» οι Βρυξέλλες: Άγρια καταστολή στη διαδήλωση των αγροτών - Δακρυγόνα, και φωτιές έξω από το Ευρωκοινοβούλιο
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή