Γεννηματά: Η ΝΔ στηρίζει μόνο τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα
NewsroomΤα «πυρά» της Φώφης Γεννηματά δέχτηκε εκ νέου η κυβέρνηση σχετικά με το εργασιακό νομοσχέδιο αφου σύμφωνα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ εξυπηρετεί τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.
Η κυρία Γεννηματά επισκέφθηκε το μεσημέρι την ΕΑΒ όπου ενημερώθηκε από τη διοίκηση για την πορεία τής εταιρείας και συνομίλησε με εργαζόμενους.
«Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιλέξει να στηρίζει μόνο τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Γι' αυτό ακριβώς και με το εργασιακό νομοσχέδιο έρχεται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντί τους», τόνισε σε δηλώσεις της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ προσθέτοντας ότι «αφήνει τους εργαζόμενους απροστάτευτους, χωρίς δικαιώματα, ανασφαλείς και με χαμηλές αμοιβές».
«Υποβαθμίζεται η εγχώρια παραγωγή»
Επίσης επισήμανε ότι με τις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση «υποβαθμίζει την εγχώρια παραγωγή, ακόμα και στην αμυντική βιομηχανία, που έχει κρίσιμο ρόλο για την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας».
Η Φώφη Γεννηματά κατέληξε λέγοντας ότι η ΕΑΒ και οι εργαζόμενοί της πληρώνουν αυτές τις συντηρητικές πολιτικές
Eλευθερίες για τους εμβολιασμένους: Τα προνόμια στο τραπέζι - Πότε έρχονται
Σύνοδος ΝΑΤΟ – Μητσοτάκης: Πυλώνας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο η Ελλάδα
Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Κρίσιμο τετ α τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν… με το βλέμμα στον Μπάιντεν
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών