Πολιτική|16.01.2019 20:37

Γεννηματά προς Τσίπρα: Πάρτε το απόφαση-Τελειώσατε

Newsroom

«Γίνατε το βαρίδι της Αριστεράς», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι. Είστε πιο παλιό από το παλιό. Από δήθεν εκφραστής της ελπίδας αποδείχθηκε ότι εσείς ο ίδιος είστε πιο παλιός από το παλιό». 

Μάλιστα, η κυρία Γεννηματά καταδίκασε τις επιθέσεις που γίνονται σε βουλευτές. Παράλληλα, τόνισε: Θα είμαστε απέναντι σε όποιον προσπαθεί να περιορίσει τον πολιτικό λόγο. 

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας, πλέον, «γράφει με το δεξί». Και συμπλήρωσε: «Ένα είναι βέβαιο με εσάς στην εξουσία: Εσείς είστε ο χαμένος. Δεν υπάρχει κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τις αμαρτίες σας. Κάθε μέρα με εσάς πρωθυπουργό χάνονται ευκαιρίες για τη χώρα και για κάθε νέο. Πάρτε το απόφαση. Τελειώσατε. Φύγετε τώρα. Αυτό μπορείτε να προσφέρετε», ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Γεννηματά από το βήμα της Βουλής. Και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ορίσει ημερομηνία εκλογών. 

Αλέξης ΤσίπραςΦώφη Γεννηματάψήφος εμπιστοσύνης