Κουτσούμπας: Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που εξαπατά τον λαό
Newsroom«Καταψηφίζουμε τη κυβέρνηση που συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων που πετσόκοψαν συντάξεις και μισθούς. Καταψηφίζουμε την κυβερνητική πολιτική που αναλαμβάνει ρόλο σημαιοφόρου του ΝΑΤΟ. Καταψηφίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπων να φυλακίσει τις χώρες στις αλυσίδες του ΝΑΤΟ», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο βήμα της Βουλής και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν τολμά να περάσει την απλή και ανόθευτη αναλογική ή να καταργήσει πλήρως το άρθρο 86.
«Φαίνεται ότι οι συμμαχίες που φτιάχνετε εκτός από τους ΑΝΕΛ με σεσημασμένους συγγραφείς πιάνουν τόπο κυριε Τσιπρα», επεσήμανε ο ΓΓ του ΚΚΕ και πρόσθεσε ότι το κόμμα του απευθύνεται στην νεολαια και τους λέει ντόμπρα ότι καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που εξαπατά το λαό με υποσχέσεις για τις δήθεν καλύτερες μέρες που έρχονται στο μεταμνημοκή περίοδο την ώρα που εχει δεσμευτει να εφαρμόσει τις δεσμευσεις που έχει αναλάβει.
«Προσπαθείτε απεγνωσμένα να κάνετε το μαύρο άσπρο» είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και τόνισε: «Ακολουθείτε πιστά την παραίνεση της Μερκελ στην προηγούμενη επίσκεψή της. Η βελτίωση της δημοσιονομικής κατάστασης απλά αποτυπώνει λογιστικά την μεγάλη επίθεση στα δικαιώματα των εισοδημάτων και τα εισοδήματά τους. Εφαρμόζετε πλήρως τα μνημόνια των προηγουμενων. Στην περίπτωση της Ελλάδας η εποπτεία συνεχίζει να είναι ενισχυμένη, Ερχονται στην Αθήνα οι δανειστές και ήδη σας φωνάζουν όπως για τους πλειστηριασμούς, τα κόκκινα δάνεια.
Τα μέτρα που έχετε υπογράψει εκτείνονται πολύ μετά το 2019. Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ότι μετά τον Αύγουστο τα πράγματα είναι διαφορετικά και τα μέτρα θα μπορούσε να τα γράψει ο ΣΕΒ. Η Ελλάδα του κεφαλαίου, η δική σας Ελλάδα πατά πάνω στον εργαζόμενο. Είστε αθεραπευτα τυχοδιώκτες. Ποιος λοιπόν να σας δώσει ψήφο εμπιστοσυνης, Ο ελληνικός λαός βλέπει τα παζάρια και την εξαγορά που γίνεται».
- «Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
- Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
- Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
- Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη