Πολιτική|25.06.2021 10:20

Τράγκας: Εκανε εγκαίνια των γραφείων του κόμματος – Με φωτογραφίες Παπανδρέου, Καραμανλή, Χριστόδουλου

Newsroom

Παρά το γεγονός ότι μετρά ήδη αρκετές αποχωρήσεις, οι «Ελεύθεροι Άνθρωποι» το κόμμα του Γιώργου Τράγκα, έκανε το απόγευμα της Πέμπτης τα εγκαίνια των νέων του γραφείων.

Έχοντας στο πλάι του τον Γιάννη Δημαρά ο Γιώργος Τράγκας φιλοξένησε στην Πλατεία Καραϊσκάκη τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος στα οποία συμμετείχαν δεκάδες φίλοι και μέλη του νέου κόμματος.

Ραχήλ Μακρή, Νίκος Καραχάλιος, Δημήτρης Κοζάκης ήταν φυσικά απόντες καθώς έχουν αποχωρήσει από το κόμμα. Χθες, μάλιστα, ο Γιώργος Τράγκας έδειξε την πόρτα της εξόδου και στον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκο Νικολόπουλο. «Διαβάσαμε στο Facebook ότι ο αγαπητός φίλος και έμπειρος, παλαιός πολιτικός κ. Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε να περιοδεύσει ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Όλες οι ελεύθερες αποφάσεις των φίλων και ιδιαίτερα οι πολιτικές είναι απόλυτα σεβαστές. Ευχόμεθα καλή επιτυχία, καλούς αγώνες υπέρ του λαού και αίσιο εκλογικό τέλος στον κ. Νικολόπουλο. Η σκέψη μας θα τον συντροφεύει», έγραψε ο Γ. Τράγκας στο facebook ενώ διέψευσε ότι υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο. 

Στα γραφεία του κόμματος, τα οποία βρίσκονται στο ίδιο κτίριο με τα γραφεία της εφημερίδας «Αυγή», δεσπόζουν φωτογραφίας του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του κόμματος του Γιώργου Τράγκα

κόμμαΓιώργος Τράγκας