Πολιτική|17.01.2019 19:40

Κρεμαστινός: Ποτέ δεν είπα ότι θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών (vid)

Newsroom

«Με έκπληξη είδα χθες το βράδυ ότι δήλωσα πως θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν δήλωσα σε κανέναν δημοσιογράφο και σε κανέναν παράγοντα ότι θα ψηφίσω» είπε ο Δημήτρης Κρεμαστινός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV με την Έλλη Στάη. «Δεν ξέρω πως και γιατί με επέλεξαν για να δημιουργηθεί αυτό το θέμα» ανέφερε ακόμα ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Αναφορικά με τα όσα είπε σε πρωινή του συνέντευξη ο κ. Κρεμαστινός υποστήριξε πως «αυτό που είπα ήταν πως είναι δυνατόν να με ενοχοποιούν σε ένα θέμα που δεν ξέρω».

«Πιστεύω πως σαν Δημοκρατικό κόμμα πρέπει να εξετάσουμε τα θετικά και αρνητικά της Συμφωνίας». Ακόμη είπε πως «όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα σύμπασα και συμπαγής πρέπει να συμπαραταχθεί και να μην παρουσιάζονται φαινόμενα που βλέπουμε σε άλλα κόμματα». «Το να υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις είναι θεμιτό» συμπλήρωσε. «Θα συμπαραταχθώ με την πλειοψηφία» ξεκαθάρισε ο κ. Κρεμαστινός.

Από την άλλη πλευρά απαντώντας στο ερώτημα σχετικά με πιθανή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, σχολίασε ότι «θα το ήθελα, αλλά στη πράξη το βλέπω αδύνατον»O.

Δείτε το βίντεο του OPEN TV

Συμφωνία των ΠρεσπώνΔημήτρης Κρεμαστινός