Μεγάλες στιγμές στη Βουλή: Βουλευτές άκουσαν κλαρίνα για να τιμήσουν την Ελληνική Επανάσταση (video)
NewsroomΜεγάλες στιγμές σε επιτροπή του ελληνικού Κοινοβουλίου έζησαν όσοι τυχεροί βουλευτές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λίγο από δημοτική παράδοση.
Όσοι βουλευτές συμμετείχαν το πρωί της Τετάρτης στην επετειακή συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος, για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση άκουσαν την βουλευτή της ΝΔ και πρόεδρο της Επιτροπής, Θεοδώρα Αυγερινοπούλου να τους ζητά να τιμήσουν την δημοτική παράδοση ακούγοντας όλοι μαζί δημοτικά τραγούδια όπως το "Ιτιά – ιτιά" και το "Ιδέστε τον αμάραντο".
«Σας καλώ να θυμηθούμε τη δημοτική μας παράδοση που μας μιλά για τη σπουδαιότητα και το συμβολισμό της φύσης στην ελληνική επανάσταση», σημείωσε η κα Αυγερινοπούλου… και τα κλαρίνα ξεκίνησαν.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Καιρός – Καύσωνας: Εως 44 βαθμούς την Πέμπτη, αναμένεται αφρικανική σκόνη
Μαϊάμι - Κατάρρευση πολυκατοικίας: Ανασύρθηκε νεκρός ο 21χρονος Έλληνας αγνοούμενος
Γιατί ο Άδωνις προειδοποίησε ότι με νέο κύμα πανδημίας «τελειώσαμε οικονομικά»
Πιστοποιητικό εμβολιασμού – Green Pass: Πώς θα εκδίδεται, όλα όσα πρέπει να ξέρετε
- Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε