Πολιτική|07.07.2021 20:29

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για δείπνο στην Αντίπαρο: «Έλεος πια με την αντιπολίτευση της μικρότητας»

Αλέξανδρος Διαμάντης

Την δική της εκδοχή δίνει η Νέα Δημοκρατία για το δείπνο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αντίπαρο με τους Τόμ Χάνκς Τζεφ Μπέζος, Ρίτα Γουίλσον, Μπάρι Ντίλερ, Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ και Άντερσον Κούπερ. Σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα ο πρωθυπουργός προσεκλήθη για να παραστεί στο συγκεκριμένο δείπνο ενώ αυτό δεν έγινε στην παραλία στο Δεσποτικό αλλά σε άλλο σημείο του νησιού!

«Την Κυριακή το βράδυ ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του προσκλήθηκαν και δείπνησαν με ανθρώπους που ασκούν σημαντική παγκόσμια επιρροή, οι οποίοι έκαναν διακοπές στα ελληνικά νησιά», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει ότι το γεγονός αυτό θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται θετικά από όλες τις πολιτικές δυνάμεις αφού τα οφέλη για την προβολή της χώρας είναι προφανή. Στον ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο το γεγονός προκάλεσε οργή!

«Αυτή τη φορά τα λαγωνικά του κ. Τσίπρα ανακάλυψαν βεβήλωση του αρχαιολογικού χώρου του Δεσποτικού από την επίσκεψη εκεί του Πρωθυπουργού, του Τόμ Χάνκς, του Τζεφ Μπέζος, της Ρίτα Γουίλσον, του Μπάρι Ντίλερ, της Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ του Άντερσον Κούπερ, και ρωτούν αν υπήρξε άδεια από την Εφορία Αρχαιοτήτων. Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι δεν απαιτείται άδεια για να επισκεφθεί κάποιος με την παρέα του, την παραλία στο Δεσποτικό. Πόσο μάλλον όταν το δείπνο, που τόσο τους ενόχλησε, έγινε αλλού! Έλεος πια με την αντιπολίτευση της μίρλας και της μικρότητας!», προσθέτουν χαρακτηριστικά.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός - νέα μέτρα: Συνεδριάζει η Επιτροπή - Τι εξετάζεται

Νίκος Χαρδαλιάς: Εισαγγελική έρευνα για το δημοσίευμα για τη Φενέρμπαχτσε

Γονικές άδειες: Ποιοι εργαζόμενοι γονείς είναι δικαιούχοι των νέων γονικών αδειών

Νέα μέτρα σε εστίαση: Με 3 χρώματα εφαρμογή για είσοδο πελατών

Δίκη Γιακουμάκη: Ένοχοι οι κατηγορούμενοι

Νέα ΔημοκρατίαΑντίπαροςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΣΥΡΙΖΑ