Βλάσης: Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα «Νόστος» με Κύπρο και Αίγυπτο
NewsroomYλοποιείται και αυτό το καλοκαίρι το πρόγραμμα «Νόστος», μία σημαντική πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Κύπρο και την Αίγυπτο, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του σε facebook και twitter ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης.
«15 νέοι από τις ομογένειες των τριών χωρών επισκέπτονται Αίγυπτο, Ελλάδα και Κύπρο έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό τους, αλλά και να ενδυναμώσουν τους δεσμούς των λαών μας στην πράξη», σημειώνει ο κ. Βλάσης.
«Μετά το Κάιρο βρέθηκαν στην Αλεξάνδρεια, όπου συναντήθηκαν με την αρμόδια υπουργό Διασποράς και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ναμπίλα Μάκραμ, έγιναν δεκτοί και από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρο, ενώ το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει επισκέψεις και συναντήσεις εκπαιδευτικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των νέων αυτών ανθρώπων μιλούν από μόνα τους», καταλήγει ο υφυπουργός Εξωτερικών.
Covid Free GR: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή ελέγχου των πιστοποιητικών εμβολιασμού
Eμβολιασμός: Πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι στην εστίαση - Τα νέα μέτρα και τα πρόστιμα
Πανελλήνιες 2021: Aνοδος των βάσεων και πάνω από 25.000 μαθητές εκτός ΑΕΙ
- Βρέθηκε η παλαιότερη βραχογραφία στον κόσμο; Στο φως ζωγραφιά ηλικίας 67.800 ετών
- Φονική επέλαση της κακοκαιρίας: Δύο νεκροί σε Γλυφάδα και Άστρος - Χείμαρροι οι δρόμοι της Αθήνας, βυθισμένα ΙΧ και εικόνες χάους
- Ανατροπή Τραμπ για Γροιλανδία: Έχουμε πλαίσιο συμφωνίας - «Παγώνουν» οι δασμοί της 1ης Φεβρουαρίου
- Η στιγμή που κύματα παρασύρουν στον θάνατο τον 52χρονο λιμενικό στο Άστρος - Πώς έγινε η τραγωδία