Πολιτική|27.07.2021 16:44

Μπίστης «αδειάζει» Ελεφάνtη για το σχόλιο κατά Σάκκαρη και Μητσοτάκη: Η Αριστερά δεν έχει σχέση με την ανοησία και την χυδαιότητα

Newsroom

Σκληρή κριτική ασκεί το μέλος του Πολιτικού Συμβούλιου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μπίστης, στο Άννα Ελεφάντη για την ανάρτησή της σχετικά με την Μαρία Σάκκαρη και τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο.

Ο κ. Μπίστης με ανάρτησή του στο Facebook, κάνει λόγο για «ανοησία» και «χυδαιότητα», και σημειώνει με νόημα κατά του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ: «Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

Η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη:

«Εμβρόντητος διάβασα το απαράδεκτο και σεξιστικό σχόλιο της Αννας Ελεφάντη για την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Κάποιος να της θυμίσει ότι ποτέ τα πέτρινα χρόνια η Αριστερά δεν είχε σχέση με την ανοησία και την χυδαιότητα. Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

Τι είχε πει η Άννα Ελεφάντη

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Ελεφάντη, με αφορμή το γεγονός ότι η ΕΡΤ δε μετέδωσε ζωντανά τις προσπάθειες του Λευτέρη Πετρούνια και του Παναγιώτη Γκιώνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκιο προχώρησε σε σύγκριση με το τι συνέβη με τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη, γράφοντας: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού».

T

Όλες οι ειδήσεις

Καιρός: Έρχεται καύσωνας διαρκείας – Πού θα σημειωθούν 40αρια – Συστάσεις από την Πολιτική προστασία

Οι επόμενες κινήσεις Αθήνας και Λευκωσίας στη διπλωματική σκακιέρα

Κορονοϊός: Θετικός ο Άδωνις Γεωργιάδης, μπαίνει σε καραντίνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Αθλητές που δίνουν μαθήματα πίστης και αγωνιστικότητας

Κωνσταντίνος ΜητσοτάκηςΣΥΡΙΖΑΜαρία Σάκκαρη