Λοβέρδος: Αν ο Θεοχαρόπουλος ψηφίσει τις Πρέσπες θα διαγραφεί
NewsroomΟ Ανδρέας Λοβέρδος προνήγγειλε ότι όποιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών θα έχει συνέπειες. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε πως «οι 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είμαστε κατά της συμφωνίας. Όλες οι αναστατώσεις ενός ή δύο ανθρώπων θα εξαφανιστούν».
Παράλληλα αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο τόνισε πως «εάν έχει γνώμη υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ο κ. Θεοχαρόπουλος δεν θα είναι στην επιτροπή της Βουλής. Θα αντικατασταθεί από τον κ. Σκανδαλίδη». «Έχουμε κοινοβουλευτική ομάδα μπετόν αρμέ. Γιατί να ασχολούμαστε με τον κ. Θεοχαρόπουλο;» διερωτήθηκε.
«Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον ψηφίσει υπέρ των Πρεσπών» προσθέτοντας πως «αν υπάρξει απόκλιση θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο που έχει πει η κυρία Γεννηματά» διευκρίνισε ακόμη.
Τέλος κληθείς να σχολιάσει τη στάση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών ανέφερε πως ««εγώ ξέρω τι θα κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Δεν δίνω τόση σημασία στο τι λένε όσοι δεν είναι βουλευτές. Είμαστε σαφώς απέναντι (σ.σ. στη Συμφωνία)».
- «Βράζει» η Ευρώπη λόγω καύσωνα: Δεκάδες νεκροί από πνιγμούς στη Γαλλία - Κόκκινος συναγερμός και σε άλλες χώρες
- Ο Πούτιν λέει πως η Ρωσία είναι έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία
- Αυτοί είναι οι τομεάρχες που επέλεξε ο Τσίπρας στην ΕΛΑΣ - Όλα τα ονόματα
- Nick Cave: Ο άνθρωπος που έμαθε να αγαπά τον κόσμο μέσα από το πένθος