Πολιτική|20.01.2019 14:22

Γεροβασίλη: Η ΝΔ δεν καταδικάζει καν τις απειλές εναντίον βουλευτών

Newsroom

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη. Η ίδια υποστηρίζει ότι η ΝΔ δεν έχει καν καταδικάσει τις απειλές εναντίον της ζωής βουλευτών που προτίθενται να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η κυρία Γεροβασίλη, μιλώντας στην εφημερίδα Documento, τόνισε ότι μόνο η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νικήτας Κακλαμάνης στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη

Η αστυνομία και η Δικαιοσύνη κάνουν τη δουλειά τους συλλέγοντας στοιχεία που αφορούν εκβιασμούς, απειλές κατά της ζωής, ύβρεις κατά βουλευτών και δημοσιογράφων.

Είναι εμφανές ότι υπήρξε μια συντονισμένη επιχείρηση από άτομα που χρησιμοποίησαν πρακτικές ακροδεξιού παρακράτους για τη φίμωση όσων εκφράζονται θετικά για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Υποδαύλιση βίας μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων, εναντίον βουλευτών και των οικογενειών τους, φωτογραφίες με λιωμένα κεφάλια κ.ά. Και η ηγεσία της ΝΔ δεν καταδίκασε τις πράξεις αυτές. Αν είναι δυνατόν! Τουλάχιστον στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νικήτας Κακλαμάνης…

Η ελεύθερη βούληση και έκφραση πολιτικών και οποιουδήποτε ανθρώπου δεν μπαίνει σε ζυγαριά και είναι αδιαπραγμάτευτη.

Όλγα Γεροβασίληυπουργός Προστασίας του Πολίτη