Πολιτική|20.01.2019 20:12

ΝΔ για χημικά: Να παραιτηθούν Γεροβασίλη και Παπακώστα

Newsroom

Την παραίτηση της Όλγας Γεροβασίλη και Κατερίνας Πακώστα ζητά με ανακοίνωσή της, μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και τη χρήση χημικών από την αστυνομία, η Νέα Δημοκρατία.

Από την Πειραιώς τονίζουν ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έδειξε το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο, αφού έριξε μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

«Η κυβέρνηση - κουρελού του κ. Τσίπρα έδειξε σήμερα το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο. Πανικόβλητοι μπροστά στην οργή των Ελλήνων και χωρίς καμία σοβαρή αφορμή, έριξαν μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν ειρηνικά εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα πρέπει να ντρέπονται και οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν», αναφέρει η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της.

T

Επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας μέσα από το twitter. «Μόνο ντροπή και θλίψη για την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που έδωσε εντολή να "πνιγεί" το συλλαλητήριο από τα δακρυγόνα" έγραψε ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης.

T

«Δακρυγόνα σε οικογένειες, σε μητέρες με τα παιδιά μας, σε ηλικιωμένους;! Γιατι; Ντροπή» έγραψε στο twitter και η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Αντίστοιχα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε, επίσης, στο Twitter.

T

Αντίστοιχα, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, απάντησε στη Νέα Δημοκρατία με δύο tweet.

T
T

συλλαλητήριο για τη ΜακεδονίαΝέα Δημοκρατίαχημικά