Πολιτική|21.01.2019 11:49

Σοβαρή καταγγελία Βούτση: «Πήγαν να εισέλθουν από πέντε σημεία στη Βουλή»

Κατερίνα Τζαβάρα

Όπως χαρακτηριστικά είπε «χθες έγινε συστηματική προσπάθεια από ακραίες ομάδες για εισβολή στη Βουλή. Έγινε επί ένα δίωρο σε πέντε διαφορετικά σημεία και κάποτε ταυτοχρόνως».

Ο κ. Βούτσης τόνισε ότι τα επεισόδια και οι προσπάθειες εισόδου στη Βουλή δεν έχουν σχέση με τους βασικούς διοργανωτές ή τους ανθρώπους που ήταν στο συλλαλητήριο.

Μιλώντας όπως είπε ως αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι «πέρυσι στο συλλαλητήριο δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Στο παρελθόν, και στο πιο πρόσφατο και στο απώτερο υπήρχαν προσπάθειες ατόμων να εισέλθουν στη Βουλή. Παλιότερα είχε γίνει δοκιμή, τώρα έγινε η γενική δοκιμή»...

Με πικρία κλείνοντας την ενημέρωση στους δημοσιογράφους ο κ. Βούτσης τους ζήτησε να τα μεταφέρουν ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον τα χειρότερα.

Πέραν των επεισοδίων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε πως από τη στιγμή που διαλύθηκε δεν είναι δυνατή η ανασύσταση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού, αφού δεν προβλέπεται τέτοια διαδικασία.

Νίκος Βούτσηςσυλλαλητήριο για τη ΜακεδονίαΒουλή