Πολιτική|12.08.2021 16:50

Νάσος Ηλιόπουλος: Αμετροεπής, αμετανόητος και αλαζόνας ο Μητσοτάκης

Newsroom

Αναφορικά με τη συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετήθηκε, με ανάρτησή του στο Facebook, ο Νάσος Ηλιόπουλος. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «αμετροεπή, αμετανόητο και αλαζόνα» και έκανε λόγο για «κατάρρευση του επιτελικού κράτους».

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του, ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει:

«Αμετροεπής, αμετανόητος και αλαζόνας, ο κ. Μητσοτάκης με τη μισή Ελλάδα να καίγεται για δέκα μέρες είπε ότι ο σχεδιασμός του απέδωσε, τα έκανε σχεδόν όλα καλά και ότι του χρόνου "θα είναι καλύτεροι".

Για την καταστροφή στην Εύβοια και στην μισή Ελλάδα φταίει η αναζωπύρωση στη Βαρυμπόμπη. Για το γεγονός ότι οι υπουργοί του αλληλοσυγχαίρονταν την ώρα της αναζωπύρωσης φταίει ο καύσωνας και η κλιματική κρίση.  Στο γεγονός ότι σταμάτησε το πρόγραμμα δασοπροστασίας με 5.066 εργαζόμενους δεν είδε κάποιο πρόβλημα.

Ο εκνευρισμός και η ένοχη σιωπή του για την αναβάθμιση στελεχών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που είχαν αποπεμφθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση μετά την τραγωδία στο Μάτι, δείχνει την ολοκληρωτική αδυναμία αυτοκριτικής.

Καμία σοβαρότητα απέναντι στο μέγεθος της πρόκλησης, κανένας σεβασμός απέναντι στον πόνο των ανθρώπων, καμία διάθεση αυτοκριτικής. Η δήθεν συγγνώμη του είναι κενό γράμμα.

Η επικοινωνιακή διαχείριση δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη. Όποια αλλαγή και να κάνει σε πρόσωπα δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τις τεράστιες προσωπικές του ευθύνες για την καταστροφική διαχείριση».

Όλες οι ειδήσεις

Μητσοτάκης: Πολιτική πράξη η συγγνώμη - Χυδαία η σπέκουλα για εκκενώσεις – Η κλιματική κρίση απαιτεί μεγάλες αλλαγές

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Επιστολή – τελεσίγραφο Κοντοζαμάνη – Τι προβλέπεται για όσους δεν εμβολιαστούν

Φωτιά Εύβοια: Νέες εικόνες από δορυφόρο – Έγιναν στάχτη πάνω από 510.000 στρέμματα

Χρήστος Τριαντόπουλος: Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε την πολιτική του αναβάθμιση - Ποιος είναι

Νάσος ΗλιόπουλοςΣΥΡΙΖΑΚυριάκος Μητσοτάκης