Ανασχηματισμός – Μίνα Γκάγκα: Η πρώτη μέρα στο υπουργείο Υγείας
NewsroomΛίγο μετά τις 7.30 το πρωί της Τετάρτης, 1 Σεπτεμβρίου, έφτασε στο γραφείο της η νέα αναπληρώτρια υπουργός υγείας, Μίνα Γκάγκα. Την κ. Γκάγκα περίμεναν στην είσοδο του υπουργείου δημοσιογράφοι, στους οποίους έκανε δηλώσεις.
Για την αναστολή συμβάσεων των ανεμβολίαστων υγειονομικών, η κ. Γκάγκα δήλωσε ότι «θα δούμε τα στοιχεία σήμερα και θα μιλήσουμε αργότερα», ενώ συμπλήρωσε, «ελπίζω ότι θα εμβολιαστούν όλοι οι συνάδελφοι και θα είμαστε καλά».
«Η δυσκολία έχει αρχίσει ήδη, υπάρχουν πολλά περιστατικά. Πρέπει να το σκεφτούμε όλοι, να κρατήσουμε τα μέτρα όλοι και να προσπαθήσουμε να εμβολιαστούμε» δήλωσε η ίδια, σχετικά με την εικόνα της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, ενώ υπογράμμισε ότι, το αμέσως επόμενο διάστημα, θα γίνει καμπάνια για τα παιδιά.
Ανασχηματισμός: Η δεξιά «πτέρυγα», οι καραμπόλες και τα ανοιχτά μέτωπα της κυβέρνησης
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Έληξε το τελεσίγραφο στο ΕΣΥ - Πόσοι εξαιρούνται λόγω ασθένειας
Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες μπαίνει το φθινόπωρο – Πού θα σημειωθούν
Εμβόλιο – Νεα μελέτη: Το σκεύασμα της Moderna παράγει διπλάσια αντισώματα από της Pfizer
- Γιατί η Κίνα προσέγγισε τον σμήναρχο και πώς τον στρατολόγησε για να κατασκοπεύει - Ο ρόλος της CIA
- «Δεν είχα καμία αρμοδιότητα για τα κονδύλια» λέει η Άννα Στρατινάκη - Τι απαντά για την υπόθεση Παναγόπουλου
- Ανατριχιαστικό βίντεο με τη στιγμή που ανήλικος στις ΗΠΑ βάζει φωτιά σε φίλο του ενώ η παρέα τους γελάει
- Σαουδάραβας σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς: Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά ιστορία έμπνευσης