Πολιτική|07.09.2021 19:22

Κορονοϊός: Βίντεο για τον εμβολιασμό των παιδιών ανάρτησε ο Μητσοτάκης

Newsroom

Ένα σποτ για τον εμβολιασμό παιδιών 12 – 17 ετών κατά του κορονοϊού δημοσίευσε στα social media ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός, με αυτό τον τρόπο, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς του γονείς.

Στο βίντεο, η παιδίατρος επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ, ΓΝ Παίδων Π&Α Κυριακού, Νικολέτα Μαστραντωνάκη, τονίζει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και στις νεαρές ηλικίες. Όπως επισήμανε ο Κ. Μητσοτάκης, η μετάλλαξη Δέλτα είναι πιο επικίνδυνη και πλήττει και τα παιδιά.

Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό παιδιών

«Ξέρουμε ότι η μετάλλαξη Δ είναι πιο επικίνδυνη, πληγώνει και τα παιδιά, ενώ οι βλάβες στον οργανισμό μπορεί να είναι μακροχρόνιες. Το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Ήδη έχουν εμβολιαστεί 130.000 παιδιά ηλικίας 12-17, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κ. Μητσοτάκης.

T

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός παρουσίασε και την ειδική ιστοσελίδα, emvolio.gov.gr/neoi, όπου οι γονείς μπορούν να διαβάσουν και να ενημερωθούν σχετικά με τις απορίες που μπορεί να έχουν σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους, κατά του κορονοϊού, αλλά και να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν τα παιδιά τους. 

T

Όλες οι ειδήσεις

Πέντε τελικά οι ανεμβολίαστοι βουλευτές - Με αρνητικό τεστ στην Ολομέλεια

«Μαϊμού» εμβολιασμοί στην Καρδίτσα: Και υγειονομικοί έλαβαν πλαστά πιστοποιητικά – Τι είπε ο Πλεύρης

Μίκης Θεοδωράκης - Κηδεία: Όλες οι λεπτομέρειες για την ταφή στον Γαλατά Χανίων

Κορονοϊός - Μετάλλαξη Mu: Σχεδόν σε 50 χώρες καταγράφηκαν κρούσματα

Αιγάλεω: Εδώ και 18 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός

ΚορονοϊόςΚυριάκος ΜητσοτάκηςεμβόλιαΕμβολιασμός παιδιών