Χαρίτσης για τις ανατιμήσεις: Στις ΗΠΑ συνεδριάζουν, εδώ η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις
NewsroomΕπίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα των ανατιμήσεων μέσα από ανάρτησή του στο twitter.
Η ανάρτηση Χαρίτση
Ο βουλευτής Μεσσηνίας κατηγορεί, ειδικότερα, την κυβέρνηση για αδράνεια.
«Συνεδριάζει σήμερα το νεοσυσταθέν Ανώτατο Συμβούλιο για έλεγχο των τιμών ενώ το Υπ. Δικαιοσύνης ξεκίνησε έρευνες σχετικά με εναρμονισμένες πρακτικές εταιρειών για την χειραγώγηση της αγοράς. Στις ΗΠΑ αυτά. Εδώ η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.
Την Πέμπτη ο Αλέξης Χαρίτσης σε δήλωσή του για το ίδιο θέμα ανέφερε πως «οι κυβερνήσεις οφείλουν να λαμβάνουν μέτρα και όχι να παρακολουθούν μοιρολατρικά τις εξελίξεις" και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "προσπαθεί να στήσει ένα success story στην ΔΕΗ αυξάνοντας τις τιμές του ρεύματος", "σε βάρος των καταναλωτών και του συνόλου της οικονομίας».
Νέα μέτρα για ανεμβολίαστους: Πώς θα καθορίζονται οι τιμές των rapid test – Αναλυτικά το ΦΕΚ
Άνοιγμα Σχολείων: Οι τελικές οδηγίες για το πρώτο κουδούνι - Τα 14 SOS
Νέα μέτρα για ανεμβολίαστους: Τι ισχύει για εστιατόρια, μπαρ, ταβέρνες
- Το τελευταίο χειροκρότημα στη σπουδαία Μαρινέλλα: Συγκίνηση και δάκρυα στο λαϊκό προσκύνημα - Στις 14:00 η κηδεία
- Εφιάλτης με εξωσωματικές στα Κατεχόμενα: Κλινικές έδιναν λάθος σπέρμα - Η ιστορία της Λόρα και της Μπεθ
- Φράουλες και σοκολάτα - Τέσσερα σπιτικά γλυκά για το πασχαλινό και ανοιξιάτικο τραπέζι
- Πέταξαν στον Μαζωνάκη πανέρι με λουλούδια και τον πέτυχε εκεί που δεν έπρεπε