ΔΕΘ: Τη Δευτέρα το μεσημέρι η εξειδίκευση των μέτρων που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης
NewsroomΤην Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών για την εξειδίκευση των οικονομικών μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Οι δηλώσεις θα γίνουν στον 3ο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών και θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, η οποία θα τις διανείμει σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Θα ακολουθήσει ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Νέα μέτρα: Εκδόθηκε η ΚΥΑ με όσα ισχύουν από 13 Σεπτεμβρίου
ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Δίωρη κοροϊδία - Θα εξαντλήσει μόνο την υπομονη των πολιτών
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Υπέκυψε εγκαυματίας μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ
Formula 1: Τρομερό τρακάρισμα Χάμιλτον - Φερστάπεν, από θαύμα γλίτωσε ο Βρετανός
- Ο Χαμενεΐ «έσπασε» τη σιωπή του: «Ήμουν αντίθετος στη συμφωνία με τις ΗΠΑ, αλλά έδωσα έγκριση» - Το παρασκήνιο
- Νέα «υπόθεση Πελικό» στη Βρετανία: «Είδα έναν άγνωστο να με βιάζει, ενώ ο σύζυγός μου παρακολουθούσε»
- Μια νέα «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ»; Αιρέσεις, σεξ και... Γ' Παγκόσμιος - Η σοκαριστική ατζέντα της μυστικής οργάνωσης Dialog
- Θρίλερ στο Λονδίνο: Πτώμα βρέθηκε στις ρόδες αεροπλάνου μετά την προσγείωση