Πολιτική|12.09.2021 17:49

ΜέΡΑ25 - ΔΕΘ: «Ρήξη η μόνη απάντηση στην κρίση»

Newsroom

Ικανοποίηση για την εμφάνιση του κόμματος στη ΔΕΘ εκφράζει το ΜέΡΑ25 με ανακοίνωσή του. Συγκεκριμένα τονίζει ότι «ήταν δυναμική στη μεγάλη πορεία συνδικάτων, οργανώσεων και φορέων στη Θεσσαλονίκη». Παράλληλα για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού σημειώνει ότι «προσπαθούσε να δημιουργήσει μια μαγική εικόνα για τη δεινή κατάσταση της χώρας».

Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25

Το ΜέΡΑ25 επισημαίνει ότι «ενώ ο πρωθυπουργός από την ασφάλεια του βήματος
προσπαθούσε να δημιουργήσει μια μαγική εικόνα για τη δεινή κατάσταση της χώρας, υποσχόμενος από αόριστες έως μη-σοβαρές παροχές και επικαλούμενος όλη την ακροδεξιά ρητορική προκειμένου να μην αγγίξει κανένα από τα πραγματικά φλέγοντα ζητήματα της πόλης και της χώρας, στους δρόμους η απάντηση δινόταν από τη μαζικότητα του κόσμου στη μεγάλη πορεία που φώναξε τα πραγματικά κοινωνικά αιτήματα προσπερνώντας κάθε ακροδεξιά και συνομωσιολογική εστία που αποπειράθηκε να παρεισφρήσει σε αυτή»

Το μήνυμα του ΜέΡΑ25, προστίθεται στην ανακοίνωση, ήταν σαφές και συνεκτικό: «ΡΗΞΗ, η μόνη απάντηση στην ΚΡΙΣΗ».

Παράλληλα, αναφέρει ότι «το ΜέΡΑ25 θα βρίσκεται σε κάθε κοινωνικό αγώνα για την ανατροπή της Μητσοτάκης ΑΕ και την αποτροπή της εισόδου της Ελλάδας στην ακροδεξιά παρέα των χωρών του Βίσενγκραντ, το σταμάτημα του ληστρικού ξεπουλήματος των δημόσιων αγαθών και της δημόσιας περιουσίας και βέβαια για την ανατροπή της καταστροφής του πολιτισμού είτε αυτό αφορά τα πολιτιστικά μνημεία της χώρας είτε την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας».

Ο Πρωθυπουργός συνεχίζει την επικοινωνία αποκομμένος από την πραγματική κοινωνία

Για τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού το ΜέΡΑ 25 σχολιάζει: «"Να μην παγιδευτούμε στην αλαζονεία της εξουσίας" δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, εκεί που προσπαθώντας για δυόμιση ώρες να δημιουργήσει μια εικόνα κίβδηλης ευημερίας με ψέματα, επικοινωνία, στημένες ερωτήσεις και αόριστες υποσχέσεις, απλά απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από κάθε κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα

Ο Πρωθυπουργός όχι μόνο έχει παγιδευτεί στην αλαζονεία της εξουσίας, αλλά την επιδεικνύει με καμάρι κάθε δημόσια εμφάνιση του στο ασφαλές δημοσιογραφικό περιβάλλον της λίστας Πέτσα και πολύ μακριά βέβαια από την οργή του κόσμου, η οποία πλέον ξεχειλίζει και κατακλύζει κάθε του βήμα.

Κύριε Μητσοτάκη δεν αποζητάτε καμία κοινωνική και πολιτική συναίνεση. Συνενόχους στα εγκλήματά σας αποζητάτε και αυτούς δεν θα τους βρείτε παρά μόνο στα εταιράκια σας του μνημονιακού τόξου που αντί για την ρήξη με τις μνημονιακές πολιτικές φτωχοποίησης της πλειοψηφίας, αναλώνονται σε διαχειριστικού τύπου κριτική. 

Έχετε στοχοποιήσει εσείς προσωπικά και η Κυβέρνησή σας, η Μητσοτάκης Α.Ε. την μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες με τις πολιτικές που εφαρμόζετε και τα δήθεν μέτρα που εξαγγείλατε για την στήριξη τους δεν θα αντιστρέψουν την μεγάλη δυσαρέσκεια που υπάρχει για την μόνη σας έγνοια, να υπηρετείτε την τρόικα και να ενισχύετε διαρκώς, με κάθε μέσο και τρόπο τα αρπακτικά παράσιτα που εκπροσωπείτε».

Όλες οι ειδήσεις

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Μητσοτάκης σε Τσίπρα για πρόωρες εκλογές: Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα

Γκάζι: Ένοπλη επίθεση με τρεις τραυματίες στον σταθμό του Μετρό

Μητσοτάκης ΔΕΘ: Αυτά είναι τα δύο μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει

Νέα σχολική χρονιά: Τα μέτρα ασφαλείας – Όσα πρέπει να ξέρουν γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί – Τι ισχύει με τα τεστ

ΜέΡΑ25Κυριάκος ΜητσοτάκηςΔΕΘ