Πολιτική|14.09.2021 08:26

Δαμάσι: H απρόσμενη συνάντηση του Μητσοτάκη με έναν… Ντάλτον – Τι συζήτησαν

Newsroom

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με έναν κτηνοτρόφο της περιοχής στο Δαμάσι Τυρνάβου όπου βρίσκεται για να εγκαινιάσει το νέο σχολείο στη θέση του παλιού που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό που έπληξε την περιοχή.

Το στόρι του πρωθυπουργού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αποκαλύπτεται και από στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βλέπει έναν καβαλάρη να κινείται με το άλογό του προς το μέρος του και τον πλησιάζει κι αυτός. «83 είμαι» του λέει ο κτηνοτρόφος, με τον πρωθυπουργό να του απαντά «με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;».

Ο κτηνοτρόφος ενώ είναι πάνω στο άλογο λέει αφότου έδωσαν τα χέρια με τον πρωθυπουργό πως γεννήθηκε το 1938, την ίδια χρονιά που άνοιξε και το σχολείο της περιοχής.

Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός λέει στον κτηνοτρόφο πως από την 1η Οκτωβρίου έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, συνεχίζει ωστόσο λέγοντας πως «αν και τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια». «Είσαι ήρωας» απαντά ο κτηνοτρόφος λέγοντας στην συνέχεια «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».

Όλες οι ειδήσεις

«Μποναμάς» 900 ευρώ για ευάλωτα νοικοκυριά – Ποιοι οι δικαιούχοι

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Ποιοι κερδίζουν «κούρεμα» του χρέους - Παραδείγματα

Nέα μέτρα: Τι αλλάζει σε σούπερ μάρκετ, mall και εμπορικά κέντρα

Νέα οικονομικά μέτρα για ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, αποζημίωση ειδικού σκοπού, επιστρεπτέα προκαταβολή

σχολείαΚυριάκος ΜητσοτάκηςάλογοΔαμάσιΤύρναβος