Παράταση στο… θρίλερ: Πότε κρίνεται η Συμφωνία των Πρεσπών
Κατερίνα ΤζαβάραΑκόμη και η ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας στην Ολομέλεια μπορεί να παρατείνει το χρόνο της συζήτησης εξαιτίας του μεγάλου αριθμού ομιλητών που έχουν εγγραφεί.
Σύμφωνα με όσα επεσήμανε νωρίτερα ο αντιπροέδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, η διαδικασία μπορεί να φθάσει και «μέχρι την Παρασκευή» προκειμένου να δοθεί βήμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Μάλιστα με παρέμβασή του ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, είπε ότι ήδη έχουν εγγραφεί 205 βουλευτές στον κατάλογο των ομιλητών κι ως εκ τούτου, αν δεν υπάρξουν άλλες εξελίξεις που μπορεί να επιφέρουν αλλαγές - η κατάθεση πρότασης δυσπιστίας θα μπορούσε να είναι μία απ’ αυτές – η συζήτηση θα εξελιχθεί σήμερα μέχρι πολύ μετά τα μεσάνυχτα και εξίσου αύριο, προκειμένου να ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία.
Στο σημείο αυτό ο Νικήτας Κακλαμάνης συμπλήρωσε ότι η πρόβλεψη είναι κοινή για τα ξημερώματα της Παρασκευής.
- Κυψέλη: Αναβολή για τον 43χρονο και το επεισόδιο με αστυνομικούς - Τι κατέθεσαν τα παιδιά της οικογένειας
- Πεντάγωνο: «Κλειδώνει» απόρρητα έγγραφα μετά τις διαρροές για το Ιράν - Αντάρτικο από Αμερικανούς στρατηγούς
- Πέθανε η γυναίκα-σύμβολο του φεμινισμού, Gloria Steinem
- Δολοφόνησε τον 25χρονο ξάδερφό του για ένα πιάτο εντσιλάδας: «Τον σκότωσα για να μην με σκοτώσει πρώτος»