Πολιτική|22.09.2021 11:35

Θεσσαλονίκη: Αποδοκιμασίες κατά του Θάνου Πλεύρη

Newsroom

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε ο Θάνος Πλεύρης για να δώσει το μήνυμα του υπουργείου υγείας για αύξηση των εμβολιασμών και να ενημερωθεί για την κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού που παρουσιάζει, ξανά, ανησυχητική αύξηση στα κρούσματα.

Με συνθήματα κατά της κυβέρνησης η υποδοχή

Τον υπουργό υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες και συνθήματα υγειονομικοί που διαμαρτύρονται για τις αναστολές εργασίας ανεμβολίαστων συναδέλφων τους.

(eurokinissi)

Οι διαμαρτυρόμενοι υγειονομικοί, σύμφωνα με το thestival, βρέθηκαν έξω γραφεία διοίκησης του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, που ήταν προγραμματισμένη η επίσκεψη του Πλεύρη.

(eurokinissi)

Την ώρα που κατέφθανε ο υπουργός για την έκτακτη σύσκεψη με τους διοικητές της 3ης και της 4ης ΥΠΕ και τους διοικητές των Νοσοκομείων, οι διαδηλωτές άρχισαν να τον γιουχάρουν, καθώς και να φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά της κυβέρνησης, την απόφαση των αναστολών, καθώς και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τα σχολεία, όπως και να χτυπάνε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον υπουργό στο σημείο, σύμφωνα με το thesstoday.

(eurokinissi)

Κρατώντας πανό που έγραφαν μεταξύ άλλων «Μητσοτάκη παραιτήσου», φώναζαν και «πάρτε πίσω τις αναστολές, κάτω η χούντα από τα παιδιά μας».

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Νέα περιοριστικά μέτρα στο τραπέζι για τη Θεσσαλονίκη – Ανοίγουν επιπλέον κρεβάτια για covid

Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο: Τεράστια κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Η απάντηση της Αθήνας στις τουρκικές προκλήσεις: Τα «ραντεβού» στη Νέα Υόρκη

ΕΝΦΙΑ: Στο myAADE από σήμερα τα εκκαθαριστικά

Το παρασκήνιο της υπόθεσης Κούλογλου - Το τηλεφώνημα Τσίπρα που έφερε την αναδίπλωση

υπουργείο ΥγείαςΘάνος ΠλεύρηςαποδοκιμασίεςυγειονομικοίΘεσσαλονίκη