Πολιτική|26.09.2021 22:31

Βασίλης Λεβέντης - Η ανάρτηση του γιου του: Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή

Newsroom

Κρίσιμες είναι η επόμενες ώρες για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος με κορονοϊό στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και με ανάρτησή του στο Facebook, ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης υπογράμμισε τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια και ταυτόχρονα ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που δείχνει για την υπόθεση. Παράλληλα κάλεσε όποιον επιθυμεί να κάνει μία προσευχή.

Η ανάρτηση από τον γιο του Βασίλη Λεβέντη

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορόνοϊο. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας.

Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή

Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων , ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν: «Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος τόνισε πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δίνει μια «μεγάλη, κρίσιμη μάχη». «Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λεβέντης  δεν έχει κάνει εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

Όλες οι ειδήσεις

Τουρκία: Νέα πρόκληση με πολεμικό πλοίο ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελόριζο

Αντιεμβολιαστές: Τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Πανελλήνιες: ΕΒΕ και νέοι συντελεστές βαθμολογίας αλλάζουν τα δεδομένα για τους μαθητές Γ΄Λυκείου

Αριάδνη Γερασιμίδου: Η δημοσιογράφος αποκάλυψε σε βίντεο ότι έχει καρκίνο

Ανατιμήσεις: Πόσο αυξήθηκε η τιμή στο σουβλάκι – Τα δεδομένα για την εστίαση

ΚορονοϊόςΕυαγγελισμόςΒασίλης Λεβέντης