Πολιτική|27.09.2021 19:30

Πυρ ομαδόν σε Τσίπρα: «Πολιτική ανεμοδούρα» λέει ο Σταϊκούρας - «Αγράμματος» απαντά ο Γεωργιάδης

Αλέξανδρος Διαμάντης

Με φρασεολογία που δε συνάδει με το κοινοβουλευτικό ήθος και χαρακτηρισμούς εκτός ορίων στράφηκε εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - και πρώην πρωθυπουργού - Αλέξη Τσίπρα, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Επίθεση σε Τσίπρα με σκληρούς χαρακτηρισμούς

«Είστε πολιτική ανεμοδούρα», τόνισε ο Χρήστος Σταϊκούρας προτρέποντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει σε πρόταση μομφής, αλλά «δεν το τολμήσατε».

Τη σκυτάλη πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε έντονο ύφος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι είναι… αγράμματος.

«Δεν θα μπορέσετε να ασκήσετε αντιπολίτευση εάν δεν διαβάζετε αριθμούς σωστά. Ο κ. Στάσσης δε μίλησε για οκτώ δις κέρδη αλλά για επενδύσεις. Το ένα είναι έξοδα το άλλο είναι μέρισμα. Παραμένει ο ίδιος αγράμματος Τσίπρας, είπε ένα κάρο ανοησίες για τη ΔΕΗ που δεν τις καταλαβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά και μάλιστα αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις.

Συγκεκριμένα, έκανε ειδική αναφορά στην ψήφο των νέων: «Ο Αλέξης Τσίπρας είπε και το αμίμητο για την ψήφο των νέων. Ο άνθρωπος που χάνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις και του ρίχνει ο Μητσοτάκης 15 μονάδες κάνει μαθήματα στη ΝΔ για τις δημοσκοπήσεις. Αυτό και μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει το βαθμό ευφυίας».

Τον λόγο πήρε και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος διερωτώμενος για το επίπεδο κάποιου που λέει τον πρώην πρωθυπουργό αγράμματο. «Πρέπει το προεδρείο να προστατέψει την αίθουσα από τέτοιες αντιπαραθέσεις. Η ανοχή του προεδρείου δεν έχει προηγούμενο».

Όλες οι ειδήσεις

Σεισμός Κρήτη: 2.500 σκηνές για σεισμόπληκτους - Σε κατάσταση έκτακτη ανάγκης η περιοχή

ΕΟΔΥ: Προς παραίτηση ο Αρκουμανέας - Έτοιμο για τη διαδοχη κατάσταση το υπουργείο Υγείας

Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Συνελήφθη ο δράστης

Μητσοτάκης – Μακρόν: Προς ανακοίνωση αμυντικής συμφωνίας για προμήθεια φρεγατών Belhara και κορβετών

Σεισμός στην Κρήτη: Ιάκωβος Τζαγκαράκης - Ο 65χρονος που σκοτώθηκε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία

Αλέξης ΤσίπραςΆδωνις ΓεωργιάδηςΧρήστος Σταϊκούρας