Πολιτική|01.10.2021 10:34

ΚΙΔΗΣΟ: Καμία εμπλοκή Παπανδρέου στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Newsroom

Δημοσιεύματα περί εμπλοκής του Γιώργου Παπανδρέου στις εκλογές για ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής διέψευσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, του οποίου ηγείται ο πρώην πρωθυπουργός.

ΚΙΔΗΣΟ: Φήμες τα περί εμπλοκής Παπανδρέου στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το ΚΙΝΑΛ, οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου και το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών πίσω από υποψηφιότητες για τη διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής ή και για υπόγειες διαδρομές μεταξύ τους «ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα».

Το ΚΙΔΗΣΟ μάλιστα, σημειώνει πως «κριτήριο κάθε επιλογής που αφορά την παράταξή μας και τη βιώσιμη, αξιόπιστη και αξιόμαχη προοπτική της, πέρα από τα πρόσωπα, είναι οι πολιτικές προτάσεις που αυτά εκφράζουν ώστε να καταστήσουν μια επιλογή ικανή να συμβάλει προς την κατεύθυνση της οικοδόμησης μιας μεγάλης Προοδευτικής παράταξης, η οποία να προσφέρει μια οραματική και μαζί ρεαλιστική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική. Κοντολογίς, μια πρόταση που να απαντά πειστικά στα αιτήματα της κυβερνησιμότητας απέναντι στη δεξιά συντήρηση και της προοδευτικής αλλαγής, που αποτελεί το μεγάλο διακύβευμα για τη χώρα, αιτήματα που αναμένουν την απάντησή τους με θέσεις και προτάσεις ιδεολογικές και πολιτικές, εκ μέρους των ενδιαφερομένων να ηγηθούν μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης».

Όλες οι ειδήσεις

Επεισόδια – Νέα Σμύρνη: Αποφυλακίζεται ο Ινδιάνος – Τι αναφέρει το βούλευμα

Κορονοϊός - Mini lockdown σε Θεσσαλονίκη και άλλες 10 περιοχές: Τα μέτρα που ισχύουν

Υγειονομική βόμβα στο Αττικό νοσοκομείο: Σορός γυναίκας είναι στο νεκροτομείο 4 μήνες γιατί αρνούνται να την παραλάβουν

ΣΥΡΙΖΑ: Το μυστικό δείπνο των 12 με στόχο ένα ήρεμο Συνέδριο

Βασίλης Σπανούλης: Ο θαυμαστής Μητσοτάκης και το «παράπονο» του Τσίπρα - Τι είπε ο Αντετοκούνμπο

Γιώργος ΠαπανδρέουΚΙΔΗΣΟΚίνημα Αλλαγής